Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





10 MUHARAM

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~
hype! hype! olla~

seperti yang anda ketahui, hari ini merupakan tanggal 10 Muharam dalam bulan Islam... selalunya kalau 10 Muharam kebanyakan orang akan membuat bubur asyura atau lebih dikenali sebagai bubur lambuk...


haa... mak fatin pun tak melepaskan peluang buat bubur tu jugak...






haa... sedap, tak??


selalunya, 10 Muharam ni pun tradisi umat Islam menunaikan ibadah puasa... puasa sunat. tak wajib. tapi, kalau buat dapat pahala... kalau tak buat?? tak dapat pape lah... hehe


anyway, sebelum fatin menamatkan post ini, fatin nak tanya... readers hafal tak bulan-bulan Islam??

tak pe kalau tak hafal... meh sini fatin tunjukkan... kita berbalik kepada darjah 1, ea... heheh...

>MUHARAM
>SAFAR
>RABIUL AWAL
>RABIUL AKHIR
>JAMADIL AWAL
>JAMADIL AKHIR
>REJAB
>SYA'ABAN
>RAMADHAN
>SYAWAL
>ZULKAEDAH
>ZULHIJJAH

hah, amacam?? dah ingat, kan?? :)


*marilahbersamakitaberdakwah :')


~wassalam...~





Labels: , , ,