Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





LAME SUDAH TIADA JUMPA........

assalamualaikum... salam satu malaysia...

lame dah tak update blog ni.... rasenye... 3 bulan ada kot... herrmmm..... BENGANG tol, la. sim broadband buat hal. mau tak bengang! :( 19/10/11 hingga 22/10/11 hari tu, skolah aku buat rombongan pergi PULAU LANGKAWI... waaa........ how syok! hehe~... pulau langkawi memangla my faveret place sejak dulu lagi... aku ingat, nenek aku yang ketinggalan zaman, rupenya, aku yang ketinggalan zaman.... yela, nenek aku dah pergi. aku je yang belum pergi... huuuu~ sedih... hahaha yang penting, aku dah JEJAK negeri kelahiran MAHUSURI... :)

segalanya indah bagiku...

semuga hari-hari mendatang...

akan lebih INDAH dan BERMAKNA bagiku...

amin... :)

~wassalam...~