Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





PERIGI CARI TIMBA

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~
hype! hype! hallo guys!


hari ni kan... Miss Spectacles a.k.a Fatin nak cerita something la yang sering bermain di fikiran fatin...




[amende nya??]




hermm... kalau korang perasan, kan zaman sekarang ni, trend anak-anak muda zaman sekarang, kalau mereka nak buat something, mesti mereka tak fikir panjang dulu... haa... last2, padah jadinya.!




eh?? apa kena mengena cerita anak muda tadi tu dengan title entri fatin kali ni?? eheheh sebenarnya, takde pape kaitan pun... tadi tu mukaddimah, je...




haa... nak dijadikan cerita la kan... kenapa ek zaman sekarang trend PERIGI CARI TIMBA?? jangan risau kalau kepada sesiapa yang terkena kat batang hidung sendiri... tuan empunya blog ni pun sama jugak...




[ececeh! mengaku kau yerk!]




hermm... kekadang aku terpikir jugak... macam mana eak boleh jadi macam tu?? kekadang bila diingatkan balik tu, rasa malu jugak... yela, mesti kaum2 ADAM akan bertanggapan negative terhadap perempuan-perempuan yang terlebih dahulu menagih kasih sayang daripada mereka.... atoiiiii.... kenapa eak?? sejak 2 menjak ni aku cerita pasal feeling-feeling ni?? sebab....




* dah takde modal untuk dibuat cerita.

* member aku semua... kiri kanan depan belakang semua tengah asyik melayan angau mereka. (euuu... it sounds worst)


yela, kan dah cuti sekolah... mestilah mereka sedang melepaskan rindu terhadap kekasih hati, ratu hati, raja hati, permaisuri hati, segala hati-hati lah! terhadap hati-hati masing-masing... (err, kome faham, ke??) except me lah! miss spectacles hanya ada spect saja... ahahah... =D




macam teruk je penyakit mereka?? jangan risau... ada penawarnya... iaitu... mesej-mesej, calling-calling, dating-dating... haa... ini yang tak mau ni.. yang dating-dating ni bahaya. janganlah menjadi ikutan. berdating?? anda bayangkanlah... dah namanya pun dating, mestilah ber dua je kan... Astaghfirullahalazim... tahukah anda?? terdapatnya orang ketiga antara mereka berdua?? jika sesiapa tahu... bagus... betul... syaitan laknatullah... Astaghfirullahalazim... seeloknya, tak perlu lah diikutkan budaya dating-dating ni. tak baik untuk kesihatan! (bakal doktor cakap)





yang penting sekali ye adik-adik... abang-abang... kakak-kakak... makcik-makcik... pakcik-pakcik... datuk... nenek... ibu... ayah... kawan-kawan semua... think yourselves! :) LOOK BEFORE YOU LAP...




*berblogging sambil berdakwah... :)

~wassalam...~

Labels: ,