Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





TENSION+STRESS+TERTEKAN+DISTRESS=EXAM

equation for those who'll sitting for examination... for example, ME. warrrghhhhhh... nak tau, tak?? kalau nak la kan... isnin ni aku ada PMR TRIAL EXAMINATION... lagak dia macam nak PMR betul. baru aku tau macam ni rupenya... serius! aku bingung! taktau nak buat ape... study?? oh, i'm just thinking for maths... solat hajat?? 24 jam nak buat solat hajat non-stop, ke?? sangatlah tidak logik. so, aku duduk tercongok depan laptop meluahkan perasaan tengah-tengah malam macam ni... lepaskan tension lepas study maths... sepatutnya, lagi seminggu nak exam kita relax... ni tak. makin pulun banyak2 masuk dalam kepala. ingat masuk sangatlah tu?? arrrrgggghhhhh... bebelan ini tiada kaitan samada yang hidup mahupun yang mati... hanyalah ditujukan KHAS untuk insan bernama NURUL FATIN BINTI BUNADIR...

anyway

pray for me,keyh...

to get 8A's this time...

aminnn...

~wassalam...~