Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





RINDU KAT DIE...

~ASSALAMUALAIKUM, SALAM 1 BLOGGER~
nak tahu tak sebelah ni gambar sape?? ish, memangla ni gambar kucing tapi.... kucing sape... ape namanye.... ha tak tau, kan?? dan.... nak tau, kan??? hehehe... let me introduce... his name is TOMPOK BIN STOKIN. janganla ketawakan! memang nama ayah dia stokin. kucing pak usu saya. em... yang tompok tu yang kat sebelah ni, em... kucing saya... sebenarnya... 09/08/2011 pada jam 8:40 malam, tompok telah meninggalkan kami buat selama-lamanya... ;( soooo sad... RINDU sangat kat die sebab dah lame tak dengar suara dia... dah lame tak dengar suara dia yang selalu bising mintak makan. tiap2 1/2 jam, mesti mintak makan... semuga tompok bahagia di sana...

Al-Fatihah buat tompok...

~wassalam...~

Labels: