Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





WHAT?? O.M.G!!! I JUST CAN'T BLIF IT......

mcm2 aku nk story kali ni...
TODAY: aku rase HEPI, BAD MOOD, MALU, GERAM, SUKA and mcm2 lg... aku pnye filin' hri ni dah mcm ikan msak 3 rasa pulak... mcm2 ada... ha, mcm astro pn ada gak... ah, watever,,, ape yg pnting, yg aku nk amek phatian kat sini yg part GERAM & BAD MOOD... hr tu ada kes la ckit pasal my class... ada la tu hal yg di buatnye smpai GEMPAR 1 bilik gru... tp, yg aku pliknye, org yg 'kne' tu, Ya Tuhan.... tak serik2.. buat lgi... i just can't imagine kalu 'kantoi' lgi...
YESTERDAY: aku kcik hati gler nan some1 nih... tatau la... care dia tu mcm aku buat salah BESAR gile...:( x mau story byk2..=(
TUESDAY: walaupun aku dak QADA' TIDUR isnin hr tu coz tak ckup tidur mse kat kem tuh, aku tetap ngantuk... n lagi 1 yg ak plik gler, sjak2 balik dri kem tuh, aku asyik rase nak MAKAN saja... argghhh,,, tidakkkkkkkk..... aku tak nak GEMUK.... aku perasan bdan aku dh a bit naik ckit, dah... MUMMMMMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hbes sudah ape yg aku nak QADA' post kat blog nih

hehe..

~wassalam.....~