Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





TINGGAL KENANGAN...

kan? susah kan nak lupakan orang yang kite dah suke... tapi terPAKSA LUPAkan jugak untuk kebaikan diri kita... so, TINGGAL KENANGAN je lahhh...



TINGGAL KENANGAN

pernah ada rasa CINTA

antara KITA kini TINGGAL KENANGAN...

inginku LUPAkan semua tentang DIRImu

namun TAK lagi kan seperti dirimu oh KEKASIH...


jauh KAU pergi meninggalkan diriku

di sini aku merindukan dirimu

kini ku cuba mencari penggantimu

namun tak lagi kan seperti dirimu oh BINTANGKU...







lagu ni sangat3 lah bermakna...

KHAS untuk...........

untuk KORANG lah yg rase2 dah CLASH dgn bf/gf...

hehehhe ^^

~wassalam...~