Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





PAGI YANG INDAH...

syukur ke hadrat ALLAH S.W.T kerana kita masih diberi peluang untuk bernafas lagi pada hari ini... "BANGUN! BANGUN!!" mcam tu lah mak aku buat kat aku tadi... hari ni aku bangun lambat, la... almaklumlah, dah 'lame' gile tak bangun lambat... to all readers, BANGUN! walaupun pada hakikatnya you all tak bace lagi.. hehe.. TAPI, jangan lupe tunaikan KEWAJIPAN anda terlebih dahulu... SOLAT. SOLAT kan TIANG agama... macam RUMAH. cube kalau rumah takde tiang, mestilah ROBOH, kan... ^_^

malam tadi MIMPI INDAH...
sebab tu rase macam TAK nak BANGUN.. hehe
~wassalam...~