Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





MR. KEROPOK LEKOR...

hari ni aku rase lega giler... ak pun tatau nape... maybe sebab orang yang aku 'dot dot dot' takde tadi... aku tak nampak die pun... tapi, orang yang aku tunggu-tunggu pulak takde... makin aku nampak member2 die adala... hwaaaa,,, sedey meyh... and orang yg aku try nak lupekan tu pulak makin asyik ada depan mata aku je... mane taknye... dah kitorang lepak2 kat class... aku n mem aku lepak kat class and die dan mem die pun lepak kat class gak... dalam hati aku b'kata, "takpe, ten.. lek... anggap dia just sebagai SAHABAT saja... lupekan kisah silam kau..." ha, gitula... akhirnya, aku dapat control myself... nasib baiklah... papehal, aku kene lupekan die for a while... and maybe forever and after... b'coz this year aku kan nak PMR... uuiiiiiiiiii, PENTING meyh... what?? ape target aku?? of course lah 8A... 'MISI LAPAN A NURUL FATIN BINTI BUNADIR'... hehe.. tapi, kalu setakat '8A 8A 8A' pun tak gune jugak kalau takde usahe, kan... takke gitu? kan kan? bak kate orang, "D.U.I.T"... ha, tau tak ape itu DUIT? DUIT tu [DOA.USAHA.IKHTIAR.TAWAKAL]... ha, baru betul... hemh... tulah... cakap pasal PMR, SERIAU pulak aku dibuatnye... mane taknye... aku blum start STUDY lagi... trial tinggal bpe hari je lagi... 27 h/b ni pulak ada GERAK GEMPUR lak tuh... tapi, nasib baik just subjek GEOGRAFI & SEJARAH saja... what??? SEJARAH??? oh, mummyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! i just can't BELIEVE it... AKU CHINTE SEJARAH... hehe...

but, i'm still waiting for MR. KEROPOK LEKOR...

i'm wanna see him...

i'm wanna tell him that i...

"REALLY THANKED TO ALLAH..." ^^

~wassalam...~