Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





INI SUATU CERITA

tadi, aku pegi hantar kakak aku keje... die malas nak naik motor, so aku yang kene hantar. sebelah kampung je tempat keje dia... ala, keje sementara la katekan...

oleh kerana mase nak baliknye tu aku malas nak lalu jalan raya, aku lalu shortcut la. and, mase tengah bawak motor tu, ada sorang minah. aku tengok macam kenal je... rupenye! kawan aku... not member lah ea... die nampak aku. aku dah senyum kat die... tapi yang buat aku bengangnye tuh, slumber je muke die. macam tak kenal aku... aduuuiiiii......... geram, seyh! tapi, taktaula aku kalau memang die tak perasan aku.

sombong biar bertempat...

~wassalam...~