Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





HEEPIII SAJEEE~

tadi, permata bm buat KOMSAS. cikgu suruh buat dalam grup... 1 grup 4 ahli... so, terpaksa aku 1 grup nan diana and pqa... bukan terpaksa la tapi... kire boleh la tuh! daripada terpaksa 1 kumpulan dengan minah sombong tuh, tak sanggup aku. mak aku je tak suka aku rapat sangat nan minah tu. yela, die tu kalau dah terdesak sangat takde kawan baru cari aku... err, ok straight to the point. melencong pulak aku nih. ok! so, sambil discus kitorang sambil ketawa2 tau, tak... kalau dengan pqa and diana tu tak boleh blah la... asyik nak ketawa je... mereka kan gile2... ok! yang time kene meng'copy' balik tu kitorang bahagikan. means that... bahagi2kan la. biar cepat siap... kitorang 1 kelas, 1 kumpulan kene salin 8 helai kertas daripada 8 grup. kitorang dengan bersemangatnya menyalin tu sume... kitorang walaupun gile2, ketawa2 je... tapi... keje tetap number 1, meyh... ^^ sume terpegun pabila KAMI dah siap... hehehe... and ganjaran untuk KAMI yang dah siap... cikgu bagi pelepasan untuk.... BALIK DULU..... waaaaa~ bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ ^^

berSATU teguh berCERAI roboh... ^^

~wassalam...~