Owner Post Them Follow Dash



NurulFatin's
NurulFatin's

Owner


Hello and welcome to my blog
Studying BITZ (Computer Security) at UTeM
Unofficially 20
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
♥LIFE IS A STORY. MAKES YOURS THE BEST SELLER♥
[ENTER YOUR LINK HERE :)] >


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini





BENGKEL MENJAWAB SOALAN

hari ni, whole day class 3 rk 1, 3 rk 2 and 3 pmr 1 tak belajar... KAMI ada program kami sendiri... BENGKEL MENJAWAB KERTAS SOALAN MATHEMATICS & SCIENCE... dimana penceramahnya merupakan guru kami sendiri... akhirnya... aku mendapat keyakinan ntuk DO THE BEST 4 MATHS! selepas menghadiri bengkel tadi... actually, aku LEMAH LEMAH LEMAH LEMAH gile subjek mathematics ni... sejak dari TADIKA lagi. nak kate bebal, astaghfirullah... tak baik. kalau aku macam tu, xdla pencapaian aku sampai masuk RK. bukan nak riak, tapi aku tahu... semua manusia sama je... ilmu pun terbatas... tak dapat menandingi ilmu ALLAH S.W.T... macam manela nak jadi doktor farmasi kalau 0-0 pun taktau... errr... aku bukan nak cakap yang aku tak dapat jawap 0-0 tuh... tapi, sekadar perumpamaan sahaja... kalau korang tak faham, takyahla korang susah2 nak fahamkan... biar aku sorang yang faham... yang nak jadi doktor farmasi aku, bukan korang... and toksahlah susah2 fikir ntuk jawap 0-0 tadi... pejam mata pun dah tau jawapannye ape... hehehe... huh.. kan... aku dah merapu-rapu dah. tapi, takpe... merapu ntuk kearah kebaikan... SCIENCE... MATHEMATICS... kalaulah dapat diberi pilihan, aku amik sains... aku minat gile dengan subjek sains ni. aku pun taktau nape. walaupun kekadang aku tak dapat nak skor... dapat A pun jarang-jarang-jarang nak sampai 90-keatas... tapi, tulah... dah jiwa aku jiwa sains... tengoklah, background blog aku pun terselit ke"sains"nan nye... hahaha... member aku kate "sains gile kau". aku lebih minat BIOLOGY... tengoklah background blog ni... gambar jantung... sambil2 buka blog, bolehla kenalpasti/review/revise balik mane aorta nye, mane vena cava nye, mane pulmonary vein nye... buat sahabatku TART STRAWBERRY, MAIZATUL AZWA AZNAN, LAILATUL & ILI, kalau korang perlu, bolehla korang study sains kat blog aku... :D insyaALLAH, tak sesat... masih berlandaskan syariat sains... hahaha... sooorrryyy u... gurau saja... ^^

hidup mesti CERIA...

hargailah anugerah ALLAH S.W.T ^^

~wassalam...~